Τρόποι παραγγελίας:

Βάζουμε τα δυνατά μας ώστε να κάνουμε την διαδικασία παραγγελίας όσο πιο εύκολη και ευέλικτη γίνεται. Γι’ αυτό το λόγο μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε με 4 διαφορετικούς τρόπους:

1.. Μέσω του site μας: με απόλυτη ασφάλεια και παράδοση στον χώρο σας από 1-4 εργάσιμες μέρες. (Εκτός από τα προϊόντα που παρουσιάζουν έλλειψη. Σε τέτοια περίπτωση όμως θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές σας.)

  1. Μέσω τηλεφώνου: στο 210 5691738 (αστική χρέωση), Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- 21:00 & Σάββατο 09:00-14.00.
  2. Μέσω email: στο [email protected] και συμπεριλαμβάνοντας τους τίτλους ή τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε. Είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε και έναν αριθμό επικοινωνίας για τυχόν ελλείψεις στην παραγγελία σας.
  3. Αν μένετε κοντά στο κατάστημα μας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και έπειτα να περάσετε από το κατάστημα για να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Χρόνος διεκπεραίωσης παραγγελίας:

Μετά την παραγγελία σας στο site μας, η παραγγελία σας παραδίδεται μέσα σε 1- 4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που ζητήσατε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες περαιτέρω καθυστερήσεις σε κάποιες παραγγελίες. Δείτε παρακάτω στην “Καθυστέρηση παραγγελίας” για περισσότερες πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θέλουμε να ξέρετε πώς βάζουμε τα δυνατά μας για να σας εξυπηρετούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 Έξοδα αποστολής:

Τρόπος παραλαβής / κόστος

Παραλαβή από το κατάστημα μας / δωρεάν

Με Courier (μέχρι 2 kg) / +3 €

Κάθε επιπλέον kg / +1 €

Αγορές άνω των 50€ (μέχρι 5 κιλά) / δωρεάν αποστολή

Main Menu

Μετάβαση στο περιεχόμενο